... wat bedoelt ‘ie eigenlijk?
... kan dat niet wat eenvoudiger verteld worden? ... ingewikkelde taal in eenvoudige woorden! ... een beetje hulp is erg welkom :-)


123JD_AdresBlock

BELASTING BESPAREN

Iedereen wil natuurlijk belasting besparen.

Als u spaargeld heeft en/of overwaarde in uw woning, dan kunnen er vaak al duizenden euro’s worden bespaard. Informeer naar de voorwaarden en alle mogelijkheden.

Meteen benieuwd?

 

MEER BELASTING KUNNEN BESPAREN
Vaak beperken mensen zich tot een besparing op één soort belasting, dan is men al heel blij. Beter is het natuurlijk om te kijken om op een zo goed mogelijke manier uw hele vermogen te laten vererven aan de erfgenamen maar wel met een zo klein mogelijke afdracht naar de Belastingdienst.

Wanneer we het hebben over het besparen van belasting, spreken we eigenlijk over besparingsmogelijkheden voor:

  • erfbelasting
  • schenkbelasting
  • inkomstenbelasting
  • besparing op de eigen bijdrage WLZ

ZÒNDER TESTAMENT: (VEELS TE) VEEL BELASTING BETALEN
Wat veel mensen niet beseffen is het feit dat EN bij het overlijden van de eerste partner EN bij het overlijden van de tweede partner erfbelasting moet worden betaald. Ja u leest het goed: wanneer de eerste ouder overlijdt, dient deze ouder over de erfdelen van de kinderen direct af te rekenen bij de Belastingdienst, dit betreft de erfbelasting over de kindsdelen. De kinderen ontvangen de erfenis echter nog niet maar moeten wachten tot de langstlevende overlijdt. De langstlevende mag echter alles opmaken en heeft misschien dus voor niets erfbelasting betaald…

MÉT TESTAMENT: VEEL BELASTING BESPAREN
123 Juridische Dienstverlening kan voor u een testament opstellen,  waarin het belasting betalen bij het overlijden van de eerste ouder kan worden voorkomen. Het moeten betalen van vaak tienduizenden tot honderd duizenden euro’s aan belasting kan echt worden voorkomen. Uiteraard is dit afhankelijk van de hoogte en de samenstelling van het vermogen, de gezinssituatie etcetera. Laat u alstublieft goed informeren. 123 Juridische Dienstverlening staat voor u klaar!

MAATWERK
123 Juridische Dienstverlening kijkt verder, bijvoorbeeld naar de huwelijksvoorwaarden, het levenstestament, schenkingen, de Wet Langdurige Zorg en naar eventuele internationale verhoudingen. Door de tijd te nemen voor een uitgebreide inventarisatie komt goed in beeld, hoe uw hele situatie eruit ziet.  Hierdoor kan vaak een veelvoud aan belastingen worden bespaard.

VERMOGEN OVERHEVELEN NAAR DE KINDEREN
Heeft u een vermogen van € 200.000 of meer -> Hiermee wordt ook bedoeld: uw eigen woning, beleggings-portefeuille, uw auto, getaxeerde objecten, uw boot enzovoorts.

Wenst u alles perfect te regelen voor uw partner en voor de kinderen?

Nieuwsgierig?
Wilt u uw situatie in kaart gebracht zien?